cazare in apartament predeal

Wiki Article



cazare predeal elexus
Heat and welcoming visitor properties are perfect for travelers preferring laid-back accommodations with a personal contact.

„Transylvania Log” nu este doar un ”elaborate” de circumstance tradiționale recondiționate. Ce este diferit aici e acel spirit tineresc, vibe-ul, firescul și energia pe treatment ți-o dă fiecare colțișor.

There is certainly the potential of using the jacuzzi and sauna. The home and backyard garden are clean. It is actually a fantastic, peaceful put that we are going to Fortunately endorse to Other folks, and perhaps we will come back for skiing in the Wintertime

We felt very relaxed and welcomed at this hotel. It is extremely cleanse, elegant and also modern day and under no circumstances pricey. I similar to the ambiance within the lobby, quite tranquil and stylish. Acquiring breakfast there at a fair value is usually a good way to start your working day.

Cauta oferte Cerere de oferte Completeaza informatiile de mai jos si iti vom trimite imediat o oferta personalizata

“Poziţionarea şi amenajarea hotelului împreună cu personalul calificat și amabil care îl deservește fac destinația bestă de vacanță”

Situated in the midst cazare predeal belvedere of the forest, three.7 mi in the Clabucet ski slopes, this home capabilities distinctive tree homes and cottages with terraces and impressive mountain sights.

"Are piscină?" - iată o întrebare frecventă indiferent de destinația pentru care rezervăm cazare. Aceste hoteluri vă pun la dispoziție o modalitate excelentă de a vă menține în kindă în timpul vacanței, fără a fi nevoie să mergeți la sală.

Acceptam carduri de vacanta.Se pot encounter rezervari pentru majorate .Oferim pensiune completa pentru tabere si cantonamente.

Cabana pentru doua persoane cu priveliste foarte frumoasa catre muntii Bucegi și Piatra Craiului. A fost creata din lemn de brad vechi si aminteste de casele din zona de munte dar cu facilitatile vremurilor actuale.

Pensiunea este localizata pe strada principala a orasului, aproape de centrul orașului, la capătul bulevardului principal. Personalul atent si curtenitor doreste sa va faca cazare la predeal cu piscina sederea cat mai placuta posibil si este intotdeauna ...

Locatia are o gradina generoasa in treatment poti sa te relaxezi pe timp de vara.Ne-a placut ca ne-au asigurat patut pentru bebe si scaun de masa.Ne-am simtiti bine si noi si copilul,loc vezi detalii curat si calduros cu toate facilitatile necesare pentru o vacanta.

Treasure Mountain Predeal este o unitate de cazare cu chicinetă, situată în Predeal, la 600 m de pârtia de schi Clăbucet și la seven-hundred m de pârtia Poliștoaca.

Situata in Predeal, la o altitudine de 1070m, la numai cazare predelut booking 10 vezi tot moment de partia de schi Clabucet, intr-un peisaj feeric dominat de splendoarea muntilor Bucegi, imbinat cu rafinament si confort. Pensiunea Blue va intampina cu:

Report this wiki page